Održana 17. redovna sjednica skupštine LAG-a „PODRAVINA“

Održana 17. redovna sjednica skupštine LAG-a „PODRAVINA“

7 Ožujak, 2019

Dana 27. veljače 2019. godine, s početkom u 18:00 sati, u prostorima restorana „Royal Šport“ u Kloštru Podravskom, održana je 17. redovna sjednica Skupštine LAG-a „PODRAVINA“ na kojoj je prisustvovalo 46 članova LAG-a.

Sjednicu Skupštine vodio je predsjednik LAG-a „PODRAVINA“ gospodin Siniša Pavlović te pozdravio sve prisutne općinske načelnice , načelnike, te ostale članice i članove LAG-a „PODRAVINA“. Posebni pozdrav uputio je dožupanu Koprivničko-križevačke županije gospodinu Darku Sobota.

Potom se pristupilo radu po točkama usvojenog dnevnog reda. Podnesena su Izvješća za prethodnu godinu koja je izložio predsjednik LAG-a Siniša Pavlović, te djelatnice LAG-a. Važna tema rasprave sjednice odnosila se na usvajanje Izmjena Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“ za razdoblje 2014-2020 te shodno izmjenama LRS-a donesen je i novi Pravilnik o izboru projekata Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“ . Donesena je Odluka o pristupanju u članstvo LEADER Mreže Hrvatske te novi Pravilnik o zaštiti , nadzoru nad prikupljanjem, obradi i korištenju osobnih podataka. 

Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili sve točke dnevnog reda. 
Na kraju radnog dijela sjednice prisutnim članovima Skupštine obratio se dožupan Koprivničko – križevačke županije gospodin Darko Sobota te pohvalio rad LAG-a „PODRAVINA“. U svom obraćanju osvrnuo se na suradnju Lag-ova i Županije kroz projekte financirane od strane županije i Saveza Alpe Jadran , kao i na daljnje mogućnosti pripreme projekata kroz međunarodnu suradnju.

(Tekst i fotografije preuzete sa stranica LAG-a „PODRAVINA”)