Božić nam v Klošter dolazi

Božić nam v Klošter dolazi

19 Prosinac, 2018

Protekle subote u Kloštru Podravskom održan je predbožićni koncert pod nazivom "Božić nam v Klošter dolazi" u organizaciji Turističke zajednice područja "Dravski peski" i Općine Kloštar Podravski.

Hvala svim udrugama koje su svojim nastupom uveličale ovu manifestaciju :

Mali folklor OŠ Kloštar Podravski, Zbor OŠ Kloštar Podravski, Folklorna udruga Kloštar Podravski, Udruga žena Kozarevac, KUD Prugovac i GS Gorbonuk. Hvala i dragoj nam gošći Kim Verson što se odazvala te smo nakon snimanja spota na lokalitetu „Peskima“ koji se nalaze između Kloštra Podravskog i Kalinovca,  za pjesmu „Nismo uzalud ovom cestom hodali“ u izvedbi Kim Verson i Bojana Jambrošića, nastavili suradnju i promociju naše Turističke zajednice područja „Dravski peski“.

Zahvala Folklornoj udruzi Kloštar Podravski čije su članice pripremile domaće delicije za sve posjetitelje, kao i članicama Foruma žena Kloštar Podravski koje su prekrasno uredile društveni dom i pripremile tople napitke za sve drage nam posjetitelje. Hvala i dragoj nam voditeljici programa Jasni Đipalo. Radujemo se budućim zajedničkim projektima!

{gallery}bozicnamv{/gallery}