ADVENT u Kloštru Podravskom

ADVENT u Kloštru Podravskom

30 Studeni, 2018

Protekle subote započelo je predbožićno vrijeme u našoj općini. „Forum žena” Kloštar Podravski održao je svoju tradicionalnu 15. izložbeno-prodajnu priredbu! Bila je to prilika vratiti gostoprimstvo svim dragim prijateljima s kojima se godinama uspješno surađuje. I zbog toga su u goste bile pozvane udruge s područja Općine Kloštar Podravski, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije, njih tridesetak. Isto tako, ugostile smo sudionice Festivala žena iz ruralnih područja na kojem su sudjelovale i naše dvije članice, Nikolina i Svetlana, a pridružila nam se i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i članica Županijske skupštine gospođa Verica Rupčić.
U kulturnom dijelu programa pomogli su nam: GS „Gorbonuk”, Mali folklor Osnovne škole Kloštar Podravski, pjevački zbor Udruge umirovljenika Šandrovac, pjevački zbor Udruge žena Kozarevac i KUD „Marijan Pavleković-Pajo” iz Otrovanca. Od prikupljeni sredstava planiramo kupiti potrebite artikle, obići starije i nemoćne te im lijepom riječju i darom od srca uljepšati nadolazeće blagdane. Bit će to prilika da im poželimo dobro zdravlje i što skoriji susret!
Nastavljamo dalje...i ove godine uz pomoć MO izrađujemo „Adventski vijenac” u Parku hrvatskih branitelja, a prvu svijeću palimo već ove subote u 17.00 sati.
Pridružite nam se, čekaju vas topli napitci i domaći kolači...
Dočekajmo zajedno, u naredne četiri subote, taj najsjajniji blagdan, rođenje malenog Isusa...

{gallery}opcina30112018{/gallery}