Župan i zamjenik Sobota održali radni sastanak s načelnikom Općine Kloštar Podravski

31 Ožujak, 2017

IMG 3123mŽupan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota održali su radni sastanak s načelnikom Općine Kloštar Podravski Sinišom Pavlovićem, na kojemu je bilo riječi o aktualnim projektima na području Općine.

Načelnik Pavlović upoznao je župana i zamjenika o tijeku projekta izgradnje dječjeg igrališta Budančevica za koje je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo iznos sufinanciranja od 300 tisuća kuna, a financijsku je podršku pružila i Županija u okviru programa poticanja ravnomjernog razvoja. Igralište će biti prilagođeno potrebama djece od jasličkog uzrasta pa sve do sedme godine života, a svrha mu je podići kvalitetu života brojnim obiteljima u tom kraju.

Također, odvijaju se i radovi na postavljanju semafora kod Osnovne škole Kloštar Podravski, koji će se aktivirati u slučaju prekoračenja dozvoljene brzine, čime se želi zaštititi najmlađe sudionike u prometu, posebice prilikom prelaska pješačkih prijelaza. Zbog veće sigurnosti mještana nedavno je otvoren i kružni tok u centru Općine.

Načelnik Pavlović zahvalio je Županiji na podršci u projektima te je dogovorena daljnja suradnja na dobrobit stanovnika Općine.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija