ZAŽELI - Održan 1. sastanak Projektnog tima

ZAŽELI - Održan 1. sastanak Projektnog tima

29 Listopad, 2019

Prvi od pet sastanaka Projektnog tima „Posao i pomoć u zajednici” Općine Kloštar Podravski  koje se  prema   Projektu „ZAŽELI”, Kodni broj UP.02.1.1.05.0215., treba odraditi, održan je jučer, u ponedjeljak, 28. listopada 2019. godini u vijećnici  Društvenog doma Kloštar Podravski, Trg Svete Obitelji 2.

Sastanku su prisustvovale predstavnice HZZ: Vesna Kuterovac, predstojnica Područnog ureda Križevci i Dijana Rupnik, voditeljica Ispostave u Đurđevcu;  predstavnice CZSS Đurđevac: Katarina Birta, ravnateljica i

Iva Gregurek Adaković, socijalna radnica; djelatnica DRAFT-a d.o.o. Sanela Djak, pročelnica Nataša Martinčević, Ivana Grguljaš, financijska voditeljica projekta „Zaželi”, Katarina Željeznak, projektna asistentica i

Dubravka Domović, voditeljica projekta „Zaželi”.

Kao gost, ovom sastanku je nazočio zamjenik načelnika Ivan Čupen.

       Sastanak Projektnog tima u 12.00 sati otvorila je voditeljica projekta Dubravka Domović, pozdravila sve prisutne i ukratko podsjetila o financijskoj vrijednosti projekta, obveznim partnerima, dužini trajanja istog, zaposlenicama koje obavljaju poslove gerontodomaćica kao i o korisnicima.

       Nakon toga, projektna asistentica Katarina Željeznak podnijela je Izvješće o radu u proteklih šest mjeseci. Osvrnula se na početne teškoće s kojima se sretalo jedanaest osposobljenih gerontodomaćica pri pružanju podrške i pomoći krajnjim korisnicima. Naglasak je stavljen na podatak koji govori kako je projekt započeo s 45 korisnika, a do danas je u sustavu pružanja usluga 65 korisnika. Isto tako, podnijeto je izvješće o upućenim ZNS-ovima koji su trenutno u obradi, kao i o pripremi za naredni, četvrti po redu.

        U slobodnoj riječi, zamjenik načelnika i predstavnice partnera uključile su se u raspravu, pohvaljujući rad i zalaganje cijelog tima. Voditeljica je zahvalila na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i izrazila nadu kako će tako biti i u  periodu koji slijedi, sve do okončanja projekta. (dd)