Završen memorijalni ulični turnir "Ivan Kovačić - Mandžo"

6 Srpanj, 2015

11119758102053474033771661925488064nU nedjelju, 05. srpnja 2015. godine završen je 4. po redu memorijalni ulični turnir "Ivan Kovačić- Mandžo"
Kroz cijeli tjedan natjecale su se sve ulice s područja Kloštra Podravkog i Budančevice po skupinama, a nedjelja je bila rezervirana za samu završnicu turnira koji je započeo 1. polufinalnom utakmicom između Ulice kralja Tomislava protiv Ulice Petra Preradovića spojene s Trgom sv.Obitelji. U finale se plasirala Ulica kralja Tomislava.
Druga polufinalna utakmica odigrana je između Ulice 1. svibnja i Budrovačke ulice, a pobjedu je odnijela ekipa iz Ulice 1. svibnja.
Između polufinalnih i utakmice za 3. mjesto odigrala se utakmica u kojoj su svoje snage na nogometnom terenu odmjerile dvije ekipe: Žene iz Budančevice protiv žena iz Kloštra Podravskog koje su pobijedile rezultatom 0:2.
Ulice Petra Preradovića i Trga sv. Obitelji su pobijedivši Budrovačku ulicu s rezultatom 4:1 osvojile treće mjesto.
Uzbudljivo finale između Ulice 1. svibnja i Ulice kralja Tomislava koje je završilo neriješenim rezultatom 4:4 značilo je da će pobjednika odlučiti penali.
Sreća je ovaj puta bila na strani Ulice Kralja Tomislava koja je titulu najuspješnije ulice osvojila po drugi puta.
Uslijedila je podjela zahvalnica za sve ekipe od 4-10 mjesta te podjela statua za tri najbolje plasirane ekipe.
Najboljim igračem turnira proglašen je Jasmin Topolovčan, najboljim strijelcem Luka Krupski, a nagradu za najboljeg golmana dobio je Antonio Pavić. Posebne zahvalnice dobile su Lea Pavlović i Mirna Šandrovčan koje su igrale za svoje ulice tijekom cijelog turnira!
Organizatori su se zahvalili mještanima na velikom odazivu, igračima na fair playu, a na samom kraju pročitan je i prigodni govor kojeg je mladež posvetila svojem prijatelju, Ivanu Kovačiću - Mandži!

{gallery}20150706{/gallery}