U privremenom Uredu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović

14 Prosinac, 2017

naslovnaU srijedu, 13. prosinca 2017. godine predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otvorila je svoj privremeni ured u zgradi Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici. Predsjednicu su dočekali Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije i Mišel Jakšić, gradonačelnik Grada Koprivnice. Prisutni su također bili zamjenici župana, gradonačelnici, načelnici općina kao i saborski zastupnici iz naše županije. Nakon podizanja zastave i otpjevane Hrvatske himne, slijedili su pozdravni govori te obraćanje predsjednice.

Potom, po utvrđenom protokolu, predsjednica se sastala s čelnicima Županije, zastupnicima u Hrvatskom saboru te gradonačelnicima i načelnicima općina.
Predstavnici braniteljskih udruga s područja županije imali su svoj zaseban prijem. Upravo s njima predsjednica Kolinda Grabar Kitarović položila je vijenac i zapalila svijeću poginulim braniteljima ispred Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata, na Florijanskom trgu.

Ovim događanjima prisustvovao je Siniša Pavlović, u dvostrukoj ulozi: kao načelnik Općine Kloštar Podravski i kao predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR), podružnica Koprivničko-križevačke županije te je vodio sastanak kojem su prisustvovali predstavnici braniteljskih udruga. 

{gallery}15122017{/gallery}