Svečano otvoren Kružni tok

18 Ožujak, 2017

IMG 5548Obilježavajući ovogodišnju proslavu Dana Općine Kloštar Podravski, 17. ožujka 2017. godine, općinski načelnik Siniša Pavlović svečano je otvorio Kružni tok u centru Kloštra Podravskog.

Da podsjetimo, zbog sigurnosti mještana Općine Kloštar Podravski, posebice 500-tinjak učenika Osnovne škole kao i svih sudionika prometa na ovom raskrižju, godinama je postojala opravdana bojazan od povećanja rizika događanja prometnih nesreća na državnoj cesti D2. Izgradnjom kružnog toka ostvarena su dugotrajna nastojanja da se svim mještanima Općine omogući sigurnost na odgovarajućoj razini.

Svečanom otvorenju prisustvovali su ministar Tomislav Tolušić, general pukovnik Mladen Markač, zastupnici u Hrvatskom saboru Josip Đakić i Damir Felak, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota. 

Župnik fra Ivan Široki je blagoslovio Kružni tok, a otvorenju su prisustvovali i brojni mještani Općine Kloštar Podravski, članovi Općinskog vijeća kao i predstavnici udruga i društava s područja općine.

{gallery}kruznitok2017{/gallery}