Signalizirajući prsluci i bljeskalice spremni su za podjelu!

13 Travanj, 2016

20160412 080944Vijeće za prevenciju Općine Kloštar Podravski održalo je 12. travnja 2016. godine u prostorijama Općine Kloštar Podravski sjednicu za koju je bio predložen slijedeći DNEVNI RED:

1. Sigurnost mještana Općine Kloštar Podravski (podjela reflektirajućih prsluka i bljeskalica)
2. Socijalna problematika i delikvencija maloljetnika na području Općine Kloštar Podravski.
3. Različito.

Istoj su nazočili Siniša Pavlović – općinski načelnik i predsjednik Vijeća za prevenciju Općine Kloštar Podravski, Mirko Debeljak – predsjednik Općinskog vijeća, Mirko Šandrovčan – ravnatelj OŠ Kloštar Podravski, Krunoslav Karas – načelnik Policijske postaje Đurđevac, Marijanka Lovrenčec – predsjednica MO Budančevica, Antun Karas – zamjenik općinskog načelnika i predsjednik MO Kozarevac, Lidija Gatalica - članica MO Prugovac, Davor Šumandl – župnik župe Kozarevac i fra Ivan Široki – župnik župe Kloštar Podravski.

Temeljem prijedloga Vijeća za prevenciju Općine Kloštar Podravski sa predhodne sjednice, a koji se odnosi na nabavu signalizirajućeih prsluka i bljeskalice za bicikliste, isti su spremni za podjelu.

Stoga je donesen ZAKLJUČAK.

Prijedlog da načelnik Policijske postaje Đuređevac zajedno s župnicima župe Kozarevca i Kloštra Podravskog te ravnateljem Osnovne škole Kloštar Podravski napravi akciju podjele signalizirajućih prsluka i bljeskalica za bicikliste.

Pod točkom 2. raspravljalo se o socijalnoj problematici i delikvenciji maloljetnika na području Općine Kloštar Podravski te mogućoj prevenciji koja bi trebala biti poduzeta kako bi ista bila svedena na što manju mjeru. (dd)

{gallery}bljeskalice134{/gallery}