Rokovo u Kozarevcu

22 Kolovoz, 2016

IMG 0135Cjelodnevni bogat program obilježavanja dana Sv. Roka započeo je svetom misom u 9,00 sati koju je služio kozarevački župnik Davor Šumandl. U 11,00 sati koncelebriranu svetu misu predvodio je velečasni Marijan Žderić.

Odmah nakon mise, otvorena je izložba "Ruke života" autorice Viktorije Gašparić koja je zbog vremenskih uvjeta održana u društvenom domu. Organizacija dijela projekta "Vrijedne ruke Kozarevca" bila je povjerena Mateji Sinković i župniku Davoru Šumandlu. Izložbu je tokom cijelog dana pogledao velik broj mještana i gostiju.

Između ostalih, naš blagdan uveličali su zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota i općinski načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović koji su nas pozdravili i pohvalili naš trud u organizaciji proslave.

U dvorištu župnoga dvora, na radost djece, ali i odraslih, cijelog se dana vrtio ringišpil. Na igralištu su održane vatrogasne igre za djecu i mlade te igre za odrasle, koje su bile dobro posjećene. U utakmici juniora Župe Kozarevac i Župe Kloštar Podravski, kloštrani su odnijeli pobjedu, dok su u Kup utakmici između NK Bušpan Kozarevac i NK Rudar Botinovec domaćini bili bolji i pobijedili 2:1.

I ove godine, Rokovo je bilo uspješno... Vidimo se dogodine!(ah)

{gallery}rokovokozarevac228{/gallery}