RADOVI NA VODOOPSKRBI I ODVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE KLOŠTAR PODRAVSKI U PUNOM SU ZAMAHU

RADOVI NA VODOOPSKRBI I ODVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE KLOŠTAR PODRAVSKI U PUNOM SU ZAMAHU

22 Rujan, 2022

Jučer je u Uredu načelnika održan radni sastanak na kojem su bili prisutni predstavnici izvođača radova na projektu Aglomeracije koji se trenutno provodi.

Inženjeri Brane d.o.o. Virovitica, direktor  Bistre d.o.o. Đurđevac Krešimir Habijanec  i direktor Komunalija d.o.o. Đurđevac Tomislav Kolarić u razgovoru s općinskim načelnikom rješavali su pitanje dijelova sustava na vodoopskrbi i odvodnji koji nisu zahvaćeni projektom aglomeracije, a nužni su za standard mještana u tim dijelovima naselja.

Tema je bila sagledati sva naselja i predjele vinogorja za čiji priključak postoji veliki interes te pronaći najbolja rješenja za izvođenje radova. Načelnik je izrazio veliko zadovoljstvo iznimno uspješnom suradnjom u dosadašnjem periodu, a gosti su  preuzeli, svatko iz svoje domene, potrebne radnje kako bi projekt bio uspješno okončan.

Stoga se upućuje apel svim stanovnicima naše općine: MOLIMO ZA STRPLJENJE I SURADNJU, POGOTOVO ŠTO SE TIČE ASFALTIRANJA NEKIH ULICA! Naime, besmisleno bi bilo postavljati novi sloj asfalta tamo gdje se planirani radovi izvode na dubini do sedam metara. Za sada nije moguće pristupiti asfaltiranju zbog nestabilnosti terena, a sanacija će biti provedena po završetku radova na projektu Aglomeracije.

S obzirom na intenzitet radova, molimo sve zainteresirane stanovnike naše općine za korištenje usluga vodoopskrbe i odvodnje da što ŽURNIJE ispune Zahtjeve za besplatne priključke na vodoopskrbu i odvodnju te ih dostave općini ili Komunalijama d.o.o. Đurđevac.

Sve informacije, zahtjeve, pomoć oko ispunjavanja zahtjeva te zaprimanje istih možete dobiti i u Općini Kloštar Podravski, na telefon broj 048 816 066 ili na e-mail: opcina-klostar-podravski@klostarpodravski.hr