POZIV NA PREZENTACIJU O ERASMUS+ PROGRAMU

POZIV NA PREZENTACIJU O ERASMUS+ PROGRAMU

20 Kolovoz, 2020

Udruga Meraki poziva sve zainteresirane na prezentaciju Erasmus+ programa i mogućnostima u koje se mladi, a i odrasli, mogu priključiti: od projekata razmjene mladih, treninga i edukacija osoba koje rade s mladima, Europske volonterske službe pa do studiranja i stručne prakse u drugim zemljama članicama EU, a gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni. Nakon svakog projekta dobije se i certifikat, tzv. Youthpass koji je službeno priznat od Europske Unije.

Nakon prezentacije moći ćete se predbilježiti za neki od navedenih projekata koje udruga Meraki provodi.  Prezentacija će se održati 23. kolovoza, 2020. godine u Društvenom domu Kloštar Podravski, na adresi Trg Svete Obitelji 2, s početkom u 18:00h

Za sve one koji će htjeti znati više i koji će htjeti i sami naučiti pisati projekte te tako stvarati mogućnosti za druge, mogu se prijaviti na radionicu pisanja Erasmus+ projekata. Radionica će biti vezana isključivo uz prijavu projekata aktivnosti Razmjene mladih u okviru Ključne aktivnosti 1 programa Erasmus+, a održat će se 6. rujna 2020.  u Društvenom domu Kloštar Podravski, na adresi Trg Svete Obitelji 2, s početkom u 18h.

Molimo sve zainteresirane koji žele doći na naše aktivnosti, da najave svoj dolazak na mail ngo.meraki@gmail.com kako bismo prostor mogli prilagoditi mjerama Stožera civilne zaštite RH.

Navedene aktivnosti se provode u sklopu projekta Mladi 2.0 koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga udruga Meraki zajedno u partnerstvu s Općinom Kloštar Podravski.