Poziv na predstavljanje raspisanog natječaja za tip operacije 6.3.1. ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

Poziv na predstavljanje raspisanog natječaja za tip operacije 6.3.1. ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

19 Listopad, 2018

DRAFT d.o.o., Općina Kloštar Podravski organiziraju predstavljanje raspisanog natječaja za tip operacije 6.3.1. ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.
Predstavljanje natječaja će se održati utorak 30.10.2017. godine u Društvenom domu u Kloštru Podravskom s početkom u 19:00h.
Na predstavljanje natječaja pozivaju se sve zainteresirane osobe koje se bave poljoprivrednim djelatnostima, poglavito nositelji/članovi malih poljoprivrednih gospodarstva, tj. OPG-i, obrti, trgovačka društva i zadruge registrirane za obavljanje poljoprivrednih djelatnosti kojima je ukupna ekonomska veličina gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.
Tom prigodom će se predstaviti prihvatljivi prijavitelji i korisnici, uvjeti i načini provedbe planiranih aktivnosti te ostale specifičnosti samog natječaja.
Natječaj ”Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. financiran je iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, dok su nadležna provedbena tijela Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

Davor Deskar