Potpisan Ugovor o sufinanciranju obnove kolnika lokalne ceste - Kloštar Podravski – Kozarevac

Potpisan Ugovor o sufinanciranju obnove kolnika lokalne ceste - Kloštar Podravski – Kozarevac

13 Svibanj, 2020

Krajem protekle godine na adresu Općine Kloštar Podravski stigao je prijedlog o suradnji Županijske uprave za ceste Križevci koji se odnosi na zajedničko financiranje projekta obnove kolnika lokalne ceste Kloštar Podravski – Kozarevac.

Općinsko vijeće  prihvatilo je prijedlog ŽUC-a te je ovih dana potpisan Ugovor o sufinanciranju obnove kolnika na dijelu lokalne ceste LC 26129 – Kloštar Podravski – Kozarevac. Dužina dionice iznosi 1470 metara.

Ugovorena cijena radova iznosi 609.091,93 kune, gdje se Općina Kloštar Podravski obvezuje  sufinancirati radove iz projekta u 20%-tnom iznosu. Predviđena sredstva su osigurana u Proračunu općine za 2020. godine i iznose 121.808,39 kuna, a konačan iznos bit će poznat nakon primopredaje radova i Okončane situacije Izvoditelja.

ŽUC je provela postupak javne nabave za projekte GRUPE 3 među kojima je i spomenuta lokalna cesta. Izvoditelj će biti tvrtka PAVLIC-ASFALT-BETON  iz Donjeg Kraljevca.  

Ugovorne strane, ŽUC  i Općina Kloštar Podravski, suglasno utvrđuju rok završetka radova, a to je 30. kolovoza 2020. godine. (dd)