Općina Pitomača poziva osobe 54+  na besplatne slikarske radionice

Općina Pitomača poziva osobe 54+ na besplatne slikarske radionice

26 Studeni, 2018

Općina Pitomača provodi projekt “Naš hod kroz vremeplov” s partnerima Udrugom „Čuvarice kulturne baštine“ Kladare te Udrugom umirovljenika Hrvatske Općine Pitomača.

Projekt je ukupne vrijednosti 122.737 kuna gdje udio financiranja iznosi 100% prihvatljivih troškova, od čega je 104.326 kuna osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a), dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 18.410 kuna osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. 

Cilj projekta “Naš hod koz vremeplov” je unaprijediti kvalitetu života osoba starijih od 54 godine te su u sklopu toga organizirane besplatne slikarske radionice pod stručnim vodstvom.

Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani, a posebice osobe starije od 54 godine na besplatne slikarske radionice koje se održavaju svaku srijedu od 18:00h u prostorijama Općine Pitomače (Plava sala; Ljudevita Gaja 26/1, Pitomača).

Svi zainteresirani pozivaju se na sudjelovanje u radionicama te se za sve informacije mogu javiti na broj mobitela 099 537 6966.

Logo UiK 54 Opcina Pitomaca