Održana svečana sjednica Općinskog vijeća

19 Ožujak, 2016

IMG 4983U petak, 18. ožujka 2016. godine, Općina Kloštar Podravski započela je s proslavom ovogodišnjih Dana Općine. Svečanost je započela polaganjem vijenca poginulim braniteljima u Parku hrvatskih branitelja, a središnji događaj bila je svečana sjednica Općinskog vijeća. Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mirko Debeljak, a općinski načelnik gosp. Siniša Pavlović osvrnuo se na ostvarene projekte u prošloj godini i planove za ovu godinu. Na kraju, načelnik je rekao kako je cilj Općine poboljšati kvalitetu života u svim općinskim naseljima.

Slavlju su se čestitkama pridružili i brojni gosti. Ispred gradonačelnika i načelnika to je učinio načelnik općine Kalinovac Branko Sobota, a prisutnima se ispred Koprivničko-križevačke županije obratio i zamjenik župana Darko Sobota. 

Tijekom Svečane sjednice video-prezentacijom je prikazan napredak koji je općinska vlast postigla u proteklim godinama na gospodarskom, kulturnom i sportskom planu, a sve u cilju osiguravanja boljih uvjeta za život mještana na području Općine Kloštar Podravski.
Svečanost su svojim nastupom uveličali učenici Osnovne škole Kloštar Podravski.

{gallery}svecanasjednica2016{/gallery}