Održana proslava blagdana Sv. Margarete u Prugovcu

Održana proslava blagdana Sv. Margarete u Prugovcu

18 Srpanj, 2018

U nedjelju, 15. srpnja 2018. g. u organizaciji Turističke zajednice područja "Dravski peski", Općine Kloštar Podravski i Udruge žena Prugovac, održala se proslava blagdana Sv. Margarete u Prugovcu...

Osim bogatog programa koji su vodili Davor Dretar Drele i Vid Balog, s nestrpljenjem se čekala utakmica finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.
u 13 sati započelo je natjecanje u kuhanju gulaša na koje se prijavilo 18 ekipa. Najbolji gulaš skuhala je ekipa Foruma žena Kloštar Podravski, drugo mjesto zauzela je ekipa L.U. Vepar iz Prugovca dok je treće mjesto osvojila ekipa SDP-a Kloštar Podravski.Također u 13 sati započela je utakmica juniora između domaćeg sastava NK Prugovca i gostiju iz Kozarevca. Utakmica je završila pobjedom 5:4 za domaćina. Velika atrakcija bila je utakmica između Žena i muških iz Prugovca gdje su žene boljim izvođenjem penala pobjedile mušku ekipu. Bravo cure ! U bogatom programu bilo je mjesta i za one najmlađe koji su imali svoje natjecanje - dječju biciklijadu. Od 17 sati bilo je organizirano gledanje utakmice finala Svjetskog prvenstva. Unatoč porazu naše reprezentacije, velikim pljeskom obilježen je kraj utakmice kao zahvala našim dečkima koji su nas još jednom ujedinili i pokazali kako se bori za svoju državu. Hvala Vatreni !! Ponosni smo na vas!! . Veeeliiikooooo hvalaaa Podravka d.d. na posudbi suncobrana. Bogat program završio je Javnom pokaznom vatrogasnom vježbom. Hvala svim udrugama, svim ljudima i svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovom događaju. Za dobru atmosferu pobrinuli su se dečki iz TS Mjesečina. Vidimo se u Prugovcu i slijedeće godine.

{gallery}prugovac1872018{/gallery}