Održan početni online trening

Održan početni online trening

23 Listopad, 2020

Udruga Meraki je održala prvi i početni online trening mekih vještina gdje je glavna tema bila uvod u meke vještine i organizacija vremena. Na treningu je sudjelovalo čak 122 sudionika, a cilj treninga je bio osvijestiti važnost vremena kao najvažnijeg resursa, analizirati uzroke njegova neracionalnog korištenja te usvojiti znanja i tehnike koje omogućavaju povećanje produktivnosti pojedinca u poslovnom i privatnom okruženju kako bi stekli potrebne vještine za učinkovitu preraspodjelu vremena i kako bi u današnjem brzom životnom ritmu imali dovoljno vremena za ono što trebaju i žele.

   U sklopu online treninga mekih vještina gdje je predviđen set od 4 treninga mekih vještina, udruga Meraki će održati još 3 treninga na koje se još uvijek možete prijaviti, a koji će obrađivati sljedeće teme:

 

2. TRENING: 22.10. 2020. u 17h KOMUNIKACIJA (Trajanje: 60 minuta)

> Što je komunikacija? Verbalna komunikacija. Neverbalna komunikacija. Asertivna komunikacija. Vještine aktivnog slušanja. Davanje povratne informacije.

 

3. TRENING: 25.10. 2020. u 17h RJEŠAVANJE SUKOBA (Trajanje: 60 minuta)

Što je sukob? Stilovi rješavanja sukoba. Koraci u rješavanju sukoba

 

4. TRENING: 31.10.2020. u 17h UPRAVLJANJE STRESOM (Trajanje: 60 minuta)

> Što je stres? Prepoznavanje stresora. Reakcije na stres. Strategije suočavanja sa stresom.

 

   MJESTO ODRŽAVANJA: ONLINE

Treninzi se mogu pratiti iz udobnosti svog doma. Svaki sudionik će dobiti e-mailom link kako bi se jednostavno spojio online na trening. Predavanje je uživo, a sudionici u chat formi (pisanim putem) mogu postavljati pitanja i pratiti predavanje. Svaki sudionik će nakon treninga dobiti potvrdu o sudjelovanju.  Kako biste dobili link za spajanje na treninge, potrebno je najaviti svoje sudjelovanje na mail ngo.meraki@gmail.com (KI)