Kozarevački gospodarstvenici izlagali na 6. Agroexpo sajmu u Virovitici

9 Rujan, 2016

16Prošle subote, 3. rujna 2016. godine, kozarevački gospodarstvenici izlagali su svoje proizvode na 6. Agroexpo sajmu u Virovitici.

Bili su to OPG Ivice Imbrišića sa svojim sirevima, OPG Tomislava i Marije Šimunko s jagodama i malinama te džemovima od istih, OPG Ivana i Vesne Tudić s povrćem te obrt Gajba, vlasnika Ivice Škudara sa drvenom ambalažom za voće i povrće. Sajam je bio i prodajnog karaktera, stoga naši izlagači, osim što su pokazali svoje proizvode, mogli su nešto i zaraditi.

Za izlaganje naših gospodarstvenika zaslužna je izložba Ruke života, autorice Viktorije Gašparić i organizatorice Mateje Sinković koja je oduševila sve posjetitelje Agroexpo sajma. Naime, na otvaranju izložbe u Kozarevcu, 21.8. bio je i sam ministar Tomislav Tolušić i direktor Viroexpa gospodin Igor Andrović koji su nas pozvali na ovogodišnji Agroexpo sajam kojeg je i otvorio sam ministar g. Tomislav Tolušić. Organizatori, a i posjetitelji sajma bili su oduševljeni našom izložbom i našim proizvodima te su pohvalili naš trud i rad.

Maja Pandur Škudar

{gallery}viro2016{/gallery}