Ivanje u Kozarevcu - ocjena izvrstan!

27 Lipanj, 2016

IMG 2306

Proslava Ivanja u Kozarevcu protekla je u odličnoj organizaciji mjesnog odbora i sve se odvijalo prema planu i rasporedu. Iako smo strahovali od najavljenih pljuskova i nestabilnog vremena, dan je bio vruć, ali prekrasan!
Članovi NK Bušpan iz Kozarevca u 9,00 sati položili su vijenac i zapalili svijeće na grobu Franje Santo u Kloštru Podravskom.
Svetu misu u 11,00 sati predvodio je velečasni Marijan Mihoković koji svoju župu vodi u Kanadi, a u rodnu Podravinu došao je proslaviti 40. obljetnicu svećeništva te nam je uputio prekrasne riječi.

U malonogometnom turniru djece iz Prugovca, Kozarevca i Kloštra Podravskog, pobjedu su odnijeli dečki iz Kloštra, drugi su bili Kozarevčani, a treći Prugovčani. I ove godine, pobjedu u uličnom turniru Franjo Santo izvojevali su dečki iz Preradovićeve ulice. U tri discipline dječjih igara bilo je puno sudionika, a neki su odnijeli kući i po dvije medalje.

U kuhanju graha, u jako tijesnoj borbi - po riječima žirija - opet su pobijedili kuhari OPG Golubić iz Kloštra Podravskog, dok su kuhari lovačke udruge Srndać iz Kloštra Podravskog osvoji drugo mjesto, a dečki iz nogometnog kluba Prugovac treće mjesto. I svi smo se najeli odličnog graha!!!!

Službeni dio programa završio je paljenjem velikog ivanjskog krijesa.
Pod bijelim šatorom, pjevalo se, plesalo i veselilo do dugo u noć!
Mjesni odbor Kozarevac zahvaljuje se svim gostima koji su sudjelovali u bodrenju i navijanju, a posebnu zahvalu upućuje sponzorima, koji su omogućili održavanje ove proslave! (ah)

{gallery}ivanje2016{/gallery}