Ivanje u Kozarevcu, 2016.

23 Lipanj, 2016

hqdefaultProslava Ivanja u Kozarevcu koje se obnaša u nedjelju, 26. lipnja 2016. godine počinje svetom misom u 11,00 sati u župnoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog.

U nastavku, u 14,00 sati naši najmlađi odigrati će malonogometni turnir: dječje ekipe iz Kozarevca, Kloštra Podravskog i Prugovca.
Od 15,00 sati započinje memorijalni malonogometni ulični turnir FRANJO SANTO kada počinju i dječje igre u tri discipline - skakanje u vrećama, tačke i potezanje užeta.
Natjecanje u kuhanju graha u kome sudjeluje devet prijavljenih ekipa, počinje u 16,00 sati, uz prisustvo našeg omiljenog kuhara Dražena Đuriševića, kao predsjednika žirija.
Proglašenje pobjednika svih disciplina očekuje se u 20,00 sati. Za 22,00 sata predviđen je stari, tradicijski običaj: paljenje ivanjskog kresa.

Pozivamo sve zainteresirane stanovnike Općine Klošar Podravski, a i šire, na cjelodnevni program i zabavu pod velikim šatorom gdje Vas očekuje mnoštvo događanja i nadamo se, jedno ugodno nedjeljno druženje. Radujemo se vašem dolasku!

Udruge, društva i Mjesni odbor Kozarevac