"Francekovo u Kozarevcu"

28 Studeni, 2016

FRANČast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na prvi dobrotvorni koncert pod nazivom“ Francekovo u Kozarevcu“! Koncert će se održati večer uoči dana nebeskog zaštitnika naše župe, svetog Franje Ksaverskoga, u petak 2.12.2016. u 19 sati u društvenom domu „Dražena Horvata“ u Kozarevcu.
Ako ste kojim slučajem Francek, Franjo, Fran, Franciska, Franca ili Franka onda je Kozarevac najbolja destinacija za proslaviti Vaš imendan i zamoliti sv. Franju za zagovor i pomoć. Ako pak niste imenom vezani uz našeg sveca, svakako dođite da Vam sveti Franjo bude na pomoći, a naši dragi gosti svojom pjesmom razgale dušu i ugriju srce u ovo predbožićno vrijeme.
Koncert je dobrotvornog karaktera, a Vaši prilozi bit će velika pomoć u izradi kataloga o Kozarevačkim marljivim gospodarstvenicima. Katalog je osmišljen da nam posluži za gospodarsku i turističku promociju našeg malog sela. U organizaciji projekta zdušno sudjeluju svi mještani Kozarevca i s radošću očekuju Vaš dolazak. A da nitko ne ode doma gladen i žeđen i za to smo se kak se spada pripravili te Vas očekujemo s nestrpljenjem i veseljem.

Maja Pandur Škudar