Dinamika se nastavlja i u veljači!

Dinamika se nastavlja i u veljači!

3 Veljača, 2021

Domaćin, načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović i zamjenik Ivan Čupen na radnom sastanku dočekali su saborskog zastupnika Darka Sobotu, župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena, zamjenika župana Ratimira Ljubića i pročelnicu Upravnog Odjela  za obrazovanje, kulturu,  znanost, sport i nacionalne manjine Anu Mušlek.

Načelnik je podsjetio goste na vrlo uspješnu suradnju u protekloj godini, gdje je županija dala podršku za što kvalitetniju realizaciju projekata: Javnu LED rasvjetu, Izgradnju dječjeg igrališta u Kozarevcu i Izgradnja Reciklažnog dvorišta u Industrijskoj zoni „Istok“ u Kloštru Podravskom. Predstavljeni su planovi za ovu godinu, a naglasak se stavlja na sufinanciranje Izgradnje školsko-sportske dvorane kod Osnovne škole Kloštar Podravski, kao i na niz projekata za koje se pristupilo izradi tehničke dokumentacije, a podrška se očekuje iz proračuna županije.

Župan Darko Koren pohvalio je trud i zalaganje načelnika općine i njegovih suradnika te obećao potporu za sve projekte koji su obuhvaćeni programom financiranja od strane županije.

Pri kraju sastanka, načelnik se zahvalio uvaženim gostima na izrazito korektnom odnosu i prikazanoj podršci tijekom protekle godine, a isto tako izrazio želju i nadu za plodnu i uspješnu suradnju u tekućoj godini. (dd)