ČESTITKA NAČELNIKA

ČESTITKA NAČELNIKA

28 Svibanj, 2020

Poštovani mještani Općine Kloštar Podravski,

 

zbog pandemije korona virusa otkazane su brojne manifestacije, a među njima je svakako i obilježavanje ovogodišnjih Dana općine koji bi kao i uvijek bili ispunjeni sportskim, kulturnim, vjerskim i gastronomskim događanjima. Žalimo što nismo bili u mogućnosti animirati članove udruga, sportskih društava i svih onih koji se s radošću odazivaju i pomažu nam da što svečanije i raznovrsnije obilježimo Dan naše općine.

Slijedom epidemiološkog stanja i naputaka nacionalnog, županijskog i lokalnog Stožera civilne zaštite donijeli smo definitivnu odluku da se  tradicionalno obilježavanje Dana Općine Kloštar Podravski ove godine neće održati, jer smo željeli zaštiti, Vas, naše mještane i drage nam goste. Priprema programa koji prate  masovna okupljanja, druženja i neizbježne socijalne kontakte bila bi neodgovorna s naše strane.

Ali, ako neće biti programa to ne znači da se zaboravlja na naš dan. Želim Vam svima čestitati Dan Općine Kloštar Podravski, želim da izađemo iz ove situacije kao pobjednici i da iduće godine, živi, zdravi i veseli nadoknadimo naše zajedničko druženje!

Vaš načelnik,

                                      Siniša Pavlović