Izvještaj Stožera civilne zaštite Kloštar Podravski 2.4.

Izvještaj Stožera civilne zaštite Kloštar Podravski 2.4.

2 Travanj, 2020

Dana 1. travnja 2020. godine zaprimili smo pedeset i sedam zahtjeva za izdavanjem propusnice donesene ODLUKOM o napuštanju mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj KLASA: 810-06/20-01/7 UR BROJ: 511-01-300-20-14 donesene od Strane stožera civilne zaštite, od kojih je odobreno pedeset tri zahtjeva, a odbijeno četiri zahtjeva koja nisu u suglasnosti sa ODLUKOM o napuštanju mjesta boravišta na području općine Kloštar Podravski.

Do danas smo sveukupno obradili dvjesto devedeset četiri zahtjeva za izdavanje propusnice, odobrili dvjesto četrdeset šest  zahtjeva, a odbili smo četrdeset osam zahtjeva koja nisu sadržavala opravdani razlog o napuštanju mjesta prebivališta i stalnog boravka. Prema naputcima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske  dobivenih dopisom  KLASA: 810-03/20-11/3 UR BROJ: 511-01-330-20-102 članovi Stožera civilne zaštite općine Kloštar Podravski obilazili su područje općine Kloštar Podravski u nekoliko navrata.

Za sada se svi objekti, njihovo osoblje te kupci pridržavaju propisanih mjera zaštite od COVID-19. Obišli smo i sporedne ceste na kojima su postavljene prepreke kako bi smanjili neovlašteno kretanje osoba bez propusnica iz mjesta u mjesto i olakšali rad policiji. Jučer smo posjetili dvadeset i jednu osobu životne dobi od šesdeset i pet godina te im dostavili tražene namirnice i lijekove na kućnu adresu zajedno sa gerontodomaćicama.

S poštovanjem,
načelnih stožera civilne zaštite općine Kloštar Podravski
Ivan Čupen