Izvještaj Stožera civilne zaštite Kloštar Podravski 10.4

Izvještaj Stožera civilne zaštite Kloštar Podravski 10.4

11 Travanj, 2020

Dana 10. travnja 2020. godine sukladno dopisu Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske KLASA: 810-03/20-11/3 UR BROJ: 511-01-330-20-102 članovi stožera civilne zaštite Kloštar Podravski obilazili su javne površine u svrhu civilne zaštite od COVID - 19. Prilikom višestrukog obilaska područja Općine Kloštar Podravski ustanovljeno je  da se sve trgovine pridržavaju higijenskih mjera zaštite, a mještani Prugovca upozoreni su na ne pridržavanje razmaka prilikom posjeta trgovini.

Na području naselja Kozarevac nije uočeno kršenje mjera civilne zaštite.

Redovitim obilaskom naselja Kloštar Podravski u više navrata zamijećeno je okupljanje većeg broja ljudi u ulici Ulička ali prilikom uočavanja dolaska člana Stožera civilne zaštite osobe naglo napuštaju mjesto okupljanja.

Stoga, još jednom molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, u suprotnom će se poduzimati dodatne mjere nadzora u istoimenoj ulicu a nad osobama će biti provedene određene mjere sankcija.

Stožer civilne zaštite izvršio  je 15 intervencija dostave namirnica, lijekova i ostalih potrepština osobama rizične skupine starije od 65 godina na području Općine Kloštar Podravski.

Time su zaposlenice programa „Zaželi” koje su uključene u Stožer civilne zaštite uveliko izašle u susret  starijim i nemoćnim osobama uoči nadolazećih nam blagdana.

 

Svima vama, dragi mještani Općine Kloštar Podravski, vašim obiteljima i prijateljima od srca čestitamo  Blagdan Uskrsa.