ZAPISNIK - obilaska gerontodomaćica i krajnjih korisnika

ZAPISNIK - obilaska gerontodomaćica i krajnjih korisnika

14 Srpanj, 2022

Udruga žena Kloštar Podravski

Ulica kralja Tomislava 2.

Kloštar Podravski

 

 

                        ZAPISNIK

 

obilaska gerontodomaćica i krajnjih korisnika

 

 

            Dana 14.07.2022. godine predsjednica Udruge žena Kloštar Podravski, nositelja projekta „Ženska ruka pomoći“ UP.02.1.1.13.0460, Ana Jelušić i projektna asistentica-administratorica Katarina Željeznak obavile su drugi službeni obilazak gerontodomaćica i njihovih korisnika. Inače gerontodomaćice i korisnici se redovito obilaze tokom trajanja projekta, u kojem su predviđena i dva službena obilaska.

            Ujutro su slobodnim odabirom izabrale nekoliko gerontodomaćica, prema generalnom planu, a pazeći jer neke gerontodomaćice koriste godišnji odmor, te ustanovile kod koga se koja nalazi u određeno vrijeme, te krenule u obilazak.

            Sve odabrane gerontodomaćice nalazile su se na svom radnom mjestu, odnosno kod svojih korisnika. Gospođa Jelušić i Željeznak su u razgovoru saznale da su korisnici zadovoljni sa svojim gerontodomaćicama i uslugama koje pružaju u ovim vrućim ljetnim danima. Najviše pohvaljuju njihov odlazak u ljekarnu i trgovinu po ovim visokim temperaturama. Također su napomenuli da već pospremaju drva za zimu, jer gerontodomaćice rade do kraja mjeseca kolovoza, te strahuju koliko će trajati prekid do početka kada kreće Zaželi-faza III. Svi korisnici kod obilaska predsjednice Udruge žena i projektne asistentice- administratorice, te svojim gerontodomaćicama, napominju da se iskreno nadaju da će Zažli-faza III krenuti što prije.

PREGLED KONTROLE OBILASKA I FOTOGRAFIJE U PRILOGU ZAPISNIKA.

           

O obilasku i izvještaju nakon obilaska obaviještena je koordinatorica  Nataša Martinčević i voditeljica projekta Dubravka Domović. (KŽ)