Potpisan ugovor „Ženska ruka pomoći“

Potpisan ugovor „Ženska ruka pomoći“

25 Lipanj, 2021

NASTAVLJAMO S PROJEKTOM "ZAŽELI"!!!

OPĆINI KLOŠTAR PODRAVSKI ODOBRENO 1.852.000,00 KUNA ZA PROGRAM "ZAŽELI", FAZA II


Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike potpisalo je ugovor s Udrugom žena Kloštar Podravski u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza 2.“

 

Udruga žena Kloštar Podravski s obveznim partnerima HZZ-om Područni ured Križevci i CZSS Đurđevac te neizostavnim partnerom Općinom Kloštar Podravski, osigurala je projektom „Ženska ruka pomoći“ ukupne vrijednosti 1.852.000,00 kuna zapošljavanje i osposobljavanje za 20 nezaposlenih žena koje će pružati pomoć i podršku za 120 krajnjih korisnika s područja Općine Kloštar Podravski.

Tvrtka DRAFT d.o.o. uspješno je izradila i prijavila projektni prijedlog. Svi sudionici ponosni su što je prepoznata važnost nastavka projekta „ZAŽELI“ : zaposlit će se žene koje teško pronalaze posao na tržištu rada te  će krajnji korisnici nastaviti primati, osim usluge pomoći u kući i uslugu socijalne uključenosti. Na taj način se prevenira institucionalizacija na području naše općine.