Održan 5. sastanak Projektnog tima programa „ZAŽELI“

Održan 5. sastanak Projektnog tima programa „ZAŽELI“

24 Ožujak, 2021

Sastanku su prisustvovale članice i članovi Projektnog tima, Projekta „ZAŽELI”, UP.02.1.1.05.0215.: Daniel Rupić (CZSS Đurđevac, ravnatelj), Anita Đipalo Saraga (CZSS Đurđevac, socijalna radnica), Davor Deskar (direktor DRAFT d.o.o.), Marijo Komar (stručni suradnik DRAFT-a d.o.o.), Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski, Nataša Martinčević, pročelnica JUO Općine Kloštar Podravski i financijska voditeljica projekta „Zaželi“, Dubravka Domović, voditeljica projekta „Zaželi” i Katarina Željeznak, projektna asistentica-administratorica.

       Načelnik Općine Kloštar Podravski, Siniša Pavlović započeo je sastanak Projektnog tima, pozdravio sve prisutne i kratko se osvrnuo na dosadašnji rad u projektu. Pohvalio je voditeljicu i projektnu asistenticu-administratoricu te svim partnerima u projektu zahvalio na uspješnoj suradnji. Naglasio je kako je projekt vrijedan i za svaku pohvalu te predao riječ gospodinu Davoru Deskaru koji radi na nastavku projekta, odnosno Zaželi Faza II.

            Davor Deskar je potvrdio da se radi na nastavku projekta sa mogućnošću zapošljavanja 20 gerontodomaćica za pružanje usluga i pomoći u kući još većem broju krajnjih korisnika. Daniel Rupić je uputio pohvale za ovaj projekt: usluga pružanja pomoći starijima i udomitelja za starije osobe ima sve manje, dok su potrebe sve veće.

            Projektna asistentica-administratorica Katarina Željeznak je zahvalila na dosadašnjoj suradnji i pomoći, to je učinila i voditeljica projekta Dubravka Domović napomenuvši kako je ovo posljednji sastanak Projektnog tima „Posao i pomoć u zajednici” Općine Kloštar Podravski.  

Svi sudionici sastanka zaključili su kako se projekt uspješno privodi završetku: gerontodomaćice su svoj posao odradile  na zadovoljstvo krajnjih korisnika te bi se nastavak pružanja ovakve vrste pomoći svakako trebao nastaviti u Fazi II. (KŽ)