MONOGRAFIJA Općine Kloštar Podravski

MONOGRAFIJA Općine Kloštar Podravski

29 Listopad, 2019

Jučer, 28. listopada 2019. godine, održan je prvi u nizu sastanaka radne skupine koja će sudjelovati u izradi monografije općine Kloštar Podravski. Sve prisutne je pozdravio zamjenik načelnika Ivan Čupen. Autorica monografije bit će književnica Božica Jelušić, a u prikupljanju podataka i koordinaciji će joj pomagati suradnici fra Ivan Široki,  Ivan Nemet, Maja Pandur Škudar, Dubravka Domović  i Mihaela Lončar. Radna skupina će se po potrebi proširivati na ostale suradnike. Važno je istaknuti kako je napravljen hodogram aktivnosti kako bi monografija bila završena i predstavljena javnosti u lipnju 2020. godine.

Ovime ujedno pozivamo sve stanovnike općine Kloštar Podravski da se pridruže radnoj skupini (tekstovima, starim fotografijama ili savjetima) radi doprinosa monografiji. U monografiji će se sažeti novija i starija povijest općine kao i kultura, školstvo, sport, gospodarstvo, prirodne znamenitosti i ostale grane bitne za razvoj i identitet ovoga područja.

S nestrpljenjem očekujemo primiti u ruku ovakvo jedinstveno djelo satkano od djelića života naših mještana i njihovih predaka!

ML