OTVORENA I ZABAVNA ŠKOLA NOGOMETA

28 Kolovoz, 2014

img0598Od 25. - 29. kolovoza na igralištu NK Mladosti u Kloštru Podravskom održava se Open fun football schools za djecu od 7-12 godina i to za učenike osnovnih škola iz Kloštra Podravskog, Podravskih Sesveta i Pitomače.

U četvrtak, 28.kolovoza djeci je održano predavanje o drogama. Predavanje je održao gosp. Milan Slaviček, policajac interventne policije. Djeci je govorio o štetnosti droge te o sprječavanju preprodaje droga i o načinima na koji pronalaze drogu. Na kraju im je, na sveopće oduševljenje djece, demonstrirao traženje droge pomoću svojeg psa koji je dresiran za traženje droge.

Djevojčice i dječaci, njih 250 polaznika s područja tri općine, kroz igru, sport i zabavu uče kako podići nivo sportske kulture, njegovati prijateljstva, zdrav način života, prevenciju nasilja i sl.

Također, policijski službenici Policijske postaje Đurđevac educirali su djecu o sigurnom sudjelovanju u prometu u svojstvu pješaka, putnika u vozilima i vozača bicikala. Svoj prisutnoj djeci policijski službenici uručili su penkala s porukama „Oprez!, Počinje škola!“, a koja penkala, je na inicijativu Policijske postaje Đurđevac, izradila općina Kloštar Podravski.

Foto:Lovro Šandrovčan

{gallery}20140828{/gallery}