Završen ovogodišnji malonogometni turnir

Završen ovogodišnji malonogometni turnir "Ivan Kovačić Mandžo"

4 Srpanj, 2023

Proteklog tjedna održano je još jedno malonogometno izdanje turnira "Ivan Kovačić Mandžo" na kojem je nastupilo šest ulica,a to su :Gupčeva, Pridvorje i Kralja Tomislava, 1. svibnja i Gajeva, Budrovačka i Nazorova, Preradovićeva, Oderjan i Mirogojska, Ulička te Radićeva, Livadska i Kolodvorska koje su bile raspoređene u dvije skupine.

Nakon vrlo zanimljive grupne faze, u prvom polufinalu susrele su se ekipe Gupčeva, Pridvorje i Kralja Tomislava protiv Budrovačke i Nazorove, a prolaz u finale izborila je prva momčad boljim izvođenjem kaznenih udaraca budući da je u regularnom dijelu rezultat bio 2-2. U drugom polufinalu susreli su se Preradovićeva, Oderjan i Mirogojska protiv 1.Svibnja i Gajeve, a pobjedu je odnijela ekipa ulice 1.svibnja i Gajeve s uvjerljivih 3-0.

U utakmici za treće mjesto Budrovačka i Nazorova bile su bolje od Preradovićeve, Oderjana i Mirogojske rezultatom 3-1, dok je istim rezultatom u finalu Gupčeva, Pridvorje i Kralja Tomislava pobijedila ekipu 1. svibnja i Gajevu te tako osvojila ovogodišnji naslov.

Najboljim igračem turnira proglašen je Tomislav Koren, najboljim strijelcem Karlo Đipalo dok je najboljim golmanom proglašen Petar Golubić.
Treba svakako izdvojiti da je u petak odigrana i utakmica gdje su se susrele ženske ekipe Kloštra Podravskog i Budančevice koja je nakon regularnog dijela završila 1:1, a nakon izvođenja kaznenih udaraca miroljubivih 3:3. 
foto: Kristina Presečan (podravski.hr), Vjekoslav Golubić