Varaždinski biskup mons. Bože Radoš posjetio Općinu Kloštar Podravski

Varaždinski biskup mons. Bože Radoš posjetio Općinu Kloštar Podravski

9 Ožujak, 2022

Danas je načelnik Siniša Pavlović ugostio varaždinskog biskupa mons. Bože Radoša koji je doputovao na  redovnu kanonsku vizitaciju Župe sv. Franje Ksaverskog u Kozarevac i Župu sv. Benedikta op. i Žalosne Gospe u Kloštar Podravski.

     Mons. Bože Radoš stigao je u pratnji tajnika vlč. Marka Domitera, a dopratili su ih  kozarevački župnik Nikica Posavi i kloštranski župnik fra Ivan Široki. Načelnik je upoznao biskupa s radom općinske uprave i spomenuo projekte koji se trenutno provode na našem području, a s ciljem poboljšanja životnih uvjeta svih stanovnika, od onih najmlađih pa sve do umirovljenika te starijih i nemoćnih osoba. Osim toga, tema je bila i vrlo uspješna suradnja s obje crkve koje djeluju na našem području te kojima Općina Kloštar Podravski uvijek stoji na raspolaganju pri organizaciji i provođenju njihovih programa.

     Biskup je izrazio veliko zadovoljstvo što je danas gost naše općine i pohvalio se kako ovih dana upoznaje Podravinu i redovito nailazi na dobre vijesti koje se ogledaju kroz brigu i skrb o stanovnicima u svim sferama njihovog života.

     Posjetu mons. Bože Radoša i njegovog tajnika vlč. Marka Domitera uz župnike Nikicu Posavi i Ivana Širokog, na strani domaćina bili su općinski načelnik Siniša Pavlović, pročelnica općine Nataša Martinčević i predsjednik MO Kloštar Podravski Ivan Čupen.