POZIV ZA SUDJELOVANJE NA TRENINZIMA RAZVOJA MEKIH VJEŠTINA

POZIV ZA SUDJELOVANJE NA TRENINZIMA RAZVOJA MEKIH VJEŠTINA

16 Listopad, 2020

Udruga Meraki poziva sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u našim online treninzima razvoja mekih vještina.

Riječ je o setu vještina koje su ključne i korisne u situacijama kada je potrebno efikasno komunicirati, samopouzdano reagirati ili djelovati u izazovnim situacijama, uvjeriti klijente u korist njihova ulaganja u usluge ili proizvode iz ponude, organizirati vlastito vrijeme i prostor u cilju unapređenja osobne učinkovitosti. 


Sudionici treninga će uvidjeti važnost razvoja seta ključnih vještina potrebnih za uspjeh na poslu, ali i u privatnom životu. Osvješćivanjem različitih oblika međuljudske interakcije, stvari će vidjeti u novom svjetlu te će moći razvijati gotovo svaki aspekt vlastite karijere kao i osobnu učinkovitost.

Voditelj treninga razvoja mekih vještina je Lucija Filipović, mag.act.soc

 

SADRŽAJ TRENINGA:

Održat ćemo set od 4 online treninga koji će obrađivati sljedeće teme i meke vještine:

 

1. TRENING: 18.10. 2020. u 17h  UVOD U MEKE VJEŠTINE + ORGANIZACIJA VREMENA (Trajanje: 60 minuta)

 > Powerpoint prezentacija o mekim vještinama:  Što su meke vještine? Razlika mekih i tvrdih vještina. Kako one funkcioniraju? Zbog čega su važne? Vrste mekih vještina. Možemo li ih naučiti?

> Organizacija vremena: Što je organizacija vremena? Zašto je važna? Što uključuje? Organizacijske vještine. Prepoznavanje „kradljivaca“ vremena. Kako kvalitetno koristiti vrijeme?

 

2. TRENING: 22.10. 2020. u 17h KOMUNIKACIJA (Trajanje: 60 minuta)

> Što je komunikacija? Verbalna komunikacija. Neverbalna komunikacija. Asertivna komunikacija. Vještine aktivnog slušanja. Davanje povratne informacije.

 

3. TRENING: 25.10. 2020. u 17h RJEŠAVANJE SUKOBA (Trajanje: 60 minuta)

Što je sukob? Stilovi rješavanja sukoba. Koraci u rješavanju sukoba

 

4. TRENING: 31.10.2020. u 17h UPRAVLJANJE STRESOM (Trajanje: 60 minuta)

> Što je stres? Prepoznavanje stresora. Reakcije na stres. Strategije suočavanja sa stresom.

 

MJESTO ODRŽAVANJA: ONLINE

Treninzi se mogu pratiti iz udobnosti svog doma. Svaki sudionik će dobiti e-mailom link kako bi se jednostavno spojio online na trening. Predavanje je uživo, a sudionici u chat formi (pisanim putem) mogu postavljati pitanja i pratiti predavanje. Svaki sudionik će nakon treninga dobiti potvrdu o sudjelovanju.  Kako biste dobili link za spajanje na treninge, potrebno je najaviti svoje sudjelovanje na mail ngo.meraki@gmail.com