ODRŽANA RADIONICA PISANJA ERASMUS+ PROJEKATA

ODRŽANA RADIONICA PISANJA ERASMUS+ PROJEKATA

9 Rujan, 2020

U svrhu pripreme potencijalnih prijavitelja za novi Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ u području mladih za 2020. godinu, udruga Meraki je održala radionicu pisanja Erasmus+ projekata. Radionica je održana u prostoru Društvenog doma u Kloštru Podravskom i okupila je predstavnike školskih ustanova, javnih tijela te udruga mladih i za mlade zainteresiranih za prijavu ove vrste projekata, koji se financiraju u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih.

Voditelj radionice je bio Leo Bartolec, dopredsjednik Instituta za poticanje mladih s višegodišnjim iskustvom u pisanju Erasmus+ projekata. Fokus radionice je bio na praktičnim aspektima pripreme projektnih prijedloga. Potencijalnim prijaviteljima su predstavljeni uvjeti natječaja, proces te način prijave. Sudionici su iz prve ruke čuli iskustvo uspješne prijave od već postojećeg korisnika. Također su mogli dobiti povratnu informaciju o vlastitim projektnim idejama.

Radionica se provodi u sklopu projekta Mladi 2.0. koji je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi ga udruga Meraki zajedno u partnerstvu s Općinom Kloštar Podravski.